Det er Nymåne Jomfruens tegn 2023

Det er Nymåne Fredag 15. September 21. grader Jomfru Kl 03.40

 

Solen og månen befinner seg i Jomfruens tegn og høsten er i emning. Nymånen innleder en ny fase, en ny begynnelse og inviterer til å sette i gang med nye prosjekter. Nymånen inspirerer til ny vekst.

 

Månen vokser seg større frem mot fullmånen om ca 14 dager i Værens tegn. Det indikerer at dette er en strålende periode for å så nye frø, sette i gang med nye prosjekter som kan vokse og utvikles i tiden fremover.

 

Dette er også en tid for å analysere, evaluere og sortere i det man allerede har sådd, skapt, eller satt i gang. Ikke minst studere hva man vil gi slipp på, eliminere og ønsker å dyrke frem og perfeksjonere.

 

Har du et ønske om å sette i gang prosjekter, begynne med nye vaner, en ny livsstil, eller innlede en ny fase, kan du med fordel benytte deg av den gunstige tiden det er å starte ved Nymåne.

 

Jomfruens tegn

Jomfruen er et fleksibelt jordtegn som harmonerer med naturens fleksibilitet og fantastiske evne til å berike dens beboere. Jomfruens arketype forbindes med uskyld, renhet og guddommelighet.

 

Jomfruens arketype søker å være den reneste utgaven av seg selv og jakter naturlig på perfeksjon. Derfor legger man automatisk merke til distraksjoner og urenheter som reduserer eller hindrer renheten i å manifesteres eller å skinne fullkomment.

 

Jomfruens tegn blir ofte av den grunn forbundet med egenskaper som kritisk, dømmende og analyserende. I jakten på perfeksjon er det naturlig å analysere, sortere og eliminere. Mange fokuserer på ryddighet, renslighet, nøyaktighet, kosthold, ernæring og andre detaljer som optimaliserer alt man ønsker å perfeksjonere.

 

Jomfruen er opptatt av det man kan nyttiggjøre seg og bruke så vel som det som kan forenkle arbeidet. Jomfruer er praktisk og realistisk orientert. I Jomfruens periode er frukt, bær, grønnsaker, sopp og markens grøde modnet og det er tid for å høste av rikdommen naturen har å by på.

 

Jomfruens tegn forbindes med Merkur, planeten for formidling og kommunikasjon. Det føles berikende å absorbere og lytte til naturens harmoniserende lyder. De som lytter ekstra godt vil merke at naturen selv, i form av vann, trær, blomster og dyr har budskap å formidle.

 

Nymånen i kontakt med Neptun

Denne gang er Nymånen i opposisjon til Neptun og det indikerer at man kan la seg påvirke av andres meninger, holdninger, beslutninger og aktiviteter. Det er lett å lytte til andres behov, ønsker og tilpasse seg omgivelsenes aktiviteter.

 

Nå kan du bli mer bevisst hvordan du lar deg påvirke på den ene eller andre måten. Enten det er via Sosiale Media, TV-serier, Pod-Kaster, andres uttalelser, eller beslutninger. Å konfrontere deg selv om hvem du vil lytte til er tema nå. Skal man ta hensyn til andres behov og ønsker eller ikke?
I så fall i hvilken grad skal det være?

 

Bli bevisst din påvirkningskraft og hvordan du lar deg forføre av andres påvirkning. Det er også tid for å finne balansen mellom virkelighet og drømmer, realiteter og illusjoner. Erkjenn hva som er faktabasert og hva som ikke er det.

 

Hva NÅ?

Dette er en fantastisk periode for å tilbringe tid i naturen og lytte til stillheten, å være i sansene og kjenne hva kroppens signaler uttrykker. Så kan det dukke opp noen bilder eller ord i bevisstheten som gir nyttig informasjon om den nye begynnelse.

 

Benytt anledningen til å bli bedre til å skille klinten fra hveten, lytte til intuisjonen og legge merke til de subtile detaljene som kan ha stor. innvirkning på dine avgjørelser. Det er også en tid for å eliminere det som ikke lengre har noen betydning.

 

Det innebærer å se klarere både i prosjekter, materielle verdier, relasjoner og tidsforbruk.

Setter du i gang nye prosjekter ved Nymånen, er det samtidig lurt å perfeksjonere prioriteringene.

 

Med ønsker om berikende og produktive dager forover. :-)

 

Les mer om hvilken innflytelse dette kan ha på ditt tegn ved å gå inn på Mitt AstroUnivers https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers eller ta kontakt via nina@inspiravisjon.no for å bestille ditt personlige horoskop.